skolan-->träning-->kollat på match!

Hejsaan ;)
idag var det skola igen, 2 prov.. jaja, kan inte säga att det gick dåligt precis.. man får se vad det blir. idag fick vi även reda på musik provet och matte betyget! på musik provet fick jag MVG, woohooo :D och sen på matten fick jag och en till i klassen VG:) rätt nöjd iaf :D så efter den enormt lååååånga dagen drog jag och nellie direkt in till motala och tränade, gick bra det med :) sen när jag skulle hem stannade jag i fornåsa med Sara och Emma och kolla på när dom körde fotboll, fornåsa vann mot Lsw med 2-0 :D

Btw; fick just reda på att jag ska va med damerna på matchen på onsdag, as nervös.. men det SKA gå bra :D
imorgon blir det stan med sara, jag MÅSTE köpa bikini.. vi ska bada med alla 8:or på fredag i motala, då är det bra att ha en bikini :)
HEJDÅ :)


Maaatcch och farmor ;P

hejhej :)
idag är det ju självaste Mors-dag, så vi var hos farmor och fikade ett tag på dagen.. sen åkte vi direkt till motala. där matchen väntade mot wretakloster/ljungsbro, kanon match och vi vann med 2-0. jag trodde det skulle bli jobbigare när man hade hosta och var förskyld, men ingen host atak på plan och nässpray innan så gick det perfekt!  träningen imorgon ska bli rätt kul faktiskt, inte för att det händer något speciellt.. jag vet inte direkt varför jag längtar men det var ju ett tag sen jag tränade och så :D
nu blir det sängen och imorgon back to school! ucsh, trivdes så bra här hemma även om det inte fanns någon att prata här hemma.. aja, HEJDÅ :)

fint väder.. var det?

hejhej :)
imorse när jag gick upp var det sjukt fint väder så jag rostade nårgra mackor och gick ut i solen, fy så mysigt! men seen vart jag så trött på flugorna som höll på att äta upp mig... så jag gick in ;) men nu.. vädret bara försvann.. det spöregnar, wohooo! jag är över lycklig.. haha, nejnej inte ett dug! jag har iaf suttit vid datorn resten av dagen, det gör inget och jag mår bättre idag(y) bara lite hosta kvar! jag ska vara med på matchen på söndag tror jag.. eller jag SKA det :D
nu ska jag forstätta läsa bloggar, tingtong:)


when I was little
but now I'm bigger.


uschuschusch!

Hej ;)
asså herregud, snart hostar jag av mig huvudet.. fy på hostan! näsan rinner och rinner... dax för lite nässpray tror jag! jaja.. idag då. jag vakna för någon timme sen oh snart blir det FRulle (y) jag har ju kommit på den kompletta "mors dag" presenten.. men jag kan inte säga, iaf mor min kollar på det här ;) aja.. hoppas den blir bra!
men nu ska jajg rosta mackor och gå ut på altan och sätta mig ett tag:)
HEJDÅ :)

done :]

hejhej :)
nu har jag städat klart :D, var sjukt jobbigt när man är sjuk.. och hostar hela tiden.. blir nog ingen skola för mig imorgon, ååååhhh jag hatar att vara sjuk! så ikväll blir det sova tidigt och slappa :}

coola bilder jag gjort (H)
HEJDÅÅ

snart dax att dra till fornåsa

hej:)
ska snart cykla upp till bussen till fornåsa.. ska ju städa hos min gammelmormor :)! just nu känner jag mig inte så pepp på det.. efter som jag är genom förskyld.. och hosta! IGEN, kan nån trolla? ring mig! jag orkar seriöst inte med förskyldningen mer..! ingen träning idag heller (Y) kanon dag det här.. aja nu får jag se det här på det bra sidan.. Deet öär ju ingen skolaa :D men nu måste jag seriöst till bussen :)
hejdåÅ :D


godnatt dax snart!

Hejj :)
har suttit här vid datorn hela eftermiddagen/kvällen.. gjort iordning bilder och massa annat :)
snart ät det godnatt dax för förkyldnings ungen...

naww. bilden♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

har ett nytt program.. håller på att lär mig ;)

HEJDÅÅ :) och godnatt ;)


öhh

hejhej :)
skolan idag, låååååång tråkigt! vi hade 2 prov idag med.. gick kanon båda 2 :d musikevar ju lätt.. och fysiken får man ha anteckningar på så det var lätt med eftersom jag har skrivit mycket. btw; så är jag förskyld igen :O hur lyckas man, jag har även hosta igen, Helt Underbart...eller inte,... aja annars idag blir det bara slappa.. skönt!!! tven & datorn blir min dag♥ Imorgon iskolan har vi typ någon jobbdag. jag kommer inte riktigt ihåg vad det heter nu ;) Opration dagsverke, så var det ja!.. man ska iallafall göra någoting för att känna pengar och sen lämna till skolan och så får några pengarna i sudan.. haha :) Jag ska städa. hos min gammel mormor(H) ;)! man slipper skolan så  det blir kanon :) jag får lååång sovmorgon med, fy 17 så skönt! så nu ska jag lägga mig i soffan framför tven,
HEJDÅÅ ♥



snyyygggg!


måndag+fotboll.

hejhej :)
första dagen i skolaan efter helgen.. hur segt som helst! vaknade även med halsont som jag har haft hela dagen med.. usch jag får inte bli sjuk igen... aja efter skolan var det träning.. gick väl bra, sista halvtimmen på träningen körde vi match mot damerna.. vi förlora bara med 1-0! det tyckte jag var bra ;) nu ska jag fortsätta kolla på "halv åtta hos mig" sen duschen och sängen.. HEJDÅÅ:)

matchen avklarad.

hej :)
nu är matchen avklarad, det vart 1-1, bra spelat alla! själv är jag helt död ligger i min säg med en bok och datorn.. och ska förmodligen ligga här tills maten är klar, men det är bara skönt :D
juste, vi hade en grym målvakt idag, skulle ha förlorat utan henne! hon hade aldrig stått i mål innan på någon match och så går hon in och gör kanon rädaningar! Bra kämpat Sofia! :)
nu blir det slappa, slappa och mera slappa! packa tills imorgon oxå:)
Hejdåå :)♥


tagga match!!

hejhej ;)
tänkte att jag laddar lite med musik och datorn innan matchen som börjar halv 3 (:
jag håller på med massa bilder, sätter i hopp massa bilder så det blir coola collage (?)







ska nog fortsätta göra mer såna bilder nu :)
Hejjdåå :)

fornåsa/fotboll!

hejhej :)
har precis kommit hem från fornåsa, spelade fotboll med Sara, Emma, Emil & Macke ganska länge och efter det drog vi hem till Emma ett tag och slappade..
cyklade hem.. fett jobbigt! aja.. jag stod ut:)
tagga, tills imorgon då :D jag är så pepp att det bara går!!
men nu ska jag nörda musik och kanske kolla lite på tven innan jag sover :)
Hejdå/Godnatt! :)
lite sommar bilder:



BUUS BUUUS BUUUUUS!


match imorgon:D♥

heeeej :)
sitter ute på altanen med datorn och musik, fett mysigt:D
imorgon är det match med, jag är taggad till 1000! :)
vi kör mot borensberg, det måste vi vinna! (aaa) :)


sovit på altan(H)

hejhej :)
nu har sara åkt hem, sjukt mysigt på altan inatt! vi skulle kolla på film men vi höll på attt somna så var tvugna att stänga av:p igår kväll gick vi en liten kvälls promenad oxå :) det var så skönt ute...



vi satte blommor i håret, finfint!
nu ska jag ut i solen och steckaaa :D
hejdåå :)

L@@N med sara-söt! :D

hejhej :)
har vart hos sara hela dagen efter skolan. först drog vi hem till henne sen kom mamma och hämta oss och vi drog hem till mig, i kväll blir det datorn & lan( sims lan ) sen sova på altan ;)
vi har fotat massa och ätit (A) OCH VÄDRET, älskart! vi har typ spelat fotboll och vart ute på varje hål, fett skönt :)
Sara är bäst med!, vi spela fotboll på b-plan och det var det as lerigt och sen säger hon bara: jag kommer säkert halka. så när hon fick bollen första gången och skulle skjuta, så ramlar hon bakåt och blir jätte lerigt, så hon fick gå i sina kort-gympa byxor resten av dagen.. haha! amanda gjorde det samma men hon vart bara lite blött.. fyf*n vad skills dom är :D:D:D







vi bkuder på oss!
+ nu blir det fortsatt lan med sötnöt!
HEJDÅÅ:)


fottooon!

HejHEj
träningen var nice som alltid, match imorgon oxå.. vi skulle haft den på fredag.. men vi var tvungna att ändra den.. så imorgon kör vi mot vadstena i vadstena ;) Här kommer även lite bilder från skolan ;D..



om det är någon som inte ser, står det jusin bieber på min arm ;) (A)





coola vi är :D
hejdåå :)

sol + skola + träning!

HejHEj :D
skolan idag då, var kanon med solen.. as skönt ute, passade på att ta mina ballerina skor när det ämdå var varmt och skönt! det var oxå kort dag så jag är hemma lite innan träningen. kommer komma bilder vi tog i skolan förmodligen oxå.. om jag får dom ;) jag skriver mer ikväll oxå.. för nu ska jag byta om och äta lite och sen dra, HEJDÅ :)


skolan och fota!

hejhej :)
första dagen i skolan efter lovet var väl inget vidare, men man står ut! vi skulle även haft 2 prov idag men musik läraren var sjuk så det var inget musik prov bara svenska prov, tror det gick skapligt bra iaf... tycker jag ;)
vi slutade tidigt idag oxå så jag, minhal, sara, lennia, joel OCH amanda gick ner till östen och köpte glass(y) sen tog vi bara bussen hem:p när jag kom hem var det så skönt ute att jag tog på mig ett par ballerina skor och gick ut och fotade!
några av bilderna:








jag kan inte leva utan att göra såna bilder!
så såklart vart det många såna ;)
men nu ska jag gå ut en sväng och sen slappa, HEJDÅÅ :)

skola imorgon (U)

heej :)
nu är lov och studiedagar slut.. så nu blir det skola imorgon igen.. usch.. det var ju så skönt men lov.. men men  det är bara att stå ut för det är ju inte långt kvar till sommarlovet, tror det kan va 16 skoldagar eller något kvar! deet känns helt underbart när man tänker på det!


nu sitter jag här och läser lite bloggar och har precis duchat efter träningen, och träningen gick kanon och var kul som alltid! vi har även 2 matcher den här veckan! fast det är bara kul :)
jag var hos ulla innan träningen, en timme innan jag skulle åka kom även kusinerna och mostrarna ditt! kul och träffa sara som man inte sätt på ett tag ! :)
nu ska jag iaf fortsätta läsa lite och sen sova tidigt, hejdå :)


studiedag idag (Y)

tjjja :)
studiedag idag då! det är skönt! jag ska snart med bussen till "the town" haha!
ska va hos ulla tills bussen till träningen går ;)
nu ska jag bara byta om, äta lite frukost & mitt svampbob kex, sen ska jag cykla iväg:)
HEJDÅ :)


jag smällter för pojken :0!


VIIIINNARE!

Hej:)
jag är helt slut efter den här fotbolls matchen! i första perioden gjorde malmslätt 2 mål så det stod 2-0 när första perioden var slut. men i andra gjorde ebba 2-1 och sen 2-2... till slut fick vi in ett mål till och vann då med 3-2!
första vinnsten för den här säsongen, väldigt kul! tycker att alla spelade kanon bra :D
så efter matchen åkte jag hem till farmor och farfar och fikade sen åkte jag hem och ska snart knalla in i duchen. sen ska jag bara vila! HEJDÅ :P
 

match imorgon!

hejhej :)
en hel utedag i solen är det skönt att sova, för jag måste sova innan matchen imorgon!
även fast jag inte tränat så mkt dom 2 senaste veckorna så fick jag var med för det var dåligt med folk.. men du är jag jätte pepp så nu går det bra att spela! längar till och med tills imorgon o:
så nu är det dax att sova och kolla klart på filmen..
HEJDÅ :)



skogen..

hejhej :)
jaag har suttit och slappat hela dagen ute.. går ju inte mer än att älska vädret!
även fast det blåser rätt mycket är det skönt!


jag skulle ut och ta bilder oxå.. men det vart inget för mor min skulle ha min kamera :p
så jag får klara mig utan den idag.. tvegsamt om jag klarar det.. men hittills har jag ju det;)
nu ska jag fortsätta njuta av den solen som finns kvar, Hejjddå♥



solen (L)(L)(L)


MUSIK

hejehj :)
jag sitter här och nördar musik och youtube klipp... och sitter oxå och är kär :0
i Justin Bieber och Zac Efron O: sjukt snygga pojkar det där!
kollade på ett klipp på justin.. seriöst jag började nästan gråta... haha xD
men nu ska jag sätta på en film och fortsätta nörda musik, hejdåå :)

snyyggggggasst!

fredag & stan.

HEJHEJ :)
Idag blev det en shopping runda.. far min kollade på bil och jag på vår jacka..
men jag köpte en klänning och en midjekjol också!



nu ska jag bara slappa och kolla på tven...
hejjdåå :)♥


fotbollsträningen...

hej :)
fotbolls träningen gick.. SKIT.. var nog inte så jätte bra och spela.. jag sprang och hosta, hosta och hosta.. det var inte kul! jag kommer säker inte kunna spela på söndag säkert.. aja jag kanske blir bra tills det!:D
nu ska jag ha en mys kväll vid tven med chips och datorn, så hejdå :)


svampbob kex (L)

heeej :)
ledig torsdag = slappa och lite träning, ska försökaa träna lite idag iaf :D
för ett tag sen var mamma och jag i affären och handlade..
jag vart så glad när jag såg dom så jag var bara tvungen att ha dom!


SVAMPBOB KEX!
goda var dom ju!!

nu ska jag ta och vila lite till träningen... känner på mig att det inte kommer gå så bra att träna med min gulliga hosta och förskyldning... aja.. hoppas att det inte blir sämre bara!
HEJDÅ ♥

fotboll... men jag var bara frusen :p

HejHej :D
jag har ätit mat och kom hem från fotbolls träningen för ett tag sen... jag var inte med utan satt och frös tårna av mig. jag satt och längta som 1000:an till jag får träna O: funderar på att köra igång lite lungt imorgon.. så jag kan köra lite iaf, innan matchen på söndag! Hoppas verkligen jag är bra då!
nu sitter jag här och myser! eller mjukiskläder + halv åtta hos mig! för tven blir min kväll :D
jajuste bilder på sara och mig i skolan kommer :)
bilder är tagna med min mobil så dom är inte dom bästa..
jaoo, hejdå :D:D:D

hahah bilden är cool 0:
vi gjorde nått på fysiken som var as coolt..
bilden är nått pulver och magnet... svårt att beskriva..
men det var ändå cool O:

skolveckan avklarad!

HejHej :)
nu är skol veckan avklarad, bara studiedagar kvar nu :)
idag var det kort dag i skolan så kom hem för 20 minuter sen,
sitter och äter lite glass.. och sen ska jag laga nått att äta för sen ska jag in till motala och kolla när mitt lag trännar.. jag för fortfarande nt träna pga hostan och förskyldningen.. hoppas jag får träna imorgon iaf!!
ikväll kommer det lite bilder från idag i skolan på mig och sara ;)
ajja , hejjjdddåå :)


amanda in my house (H)

hejsanhejsan :)◊

amanda har precis åkt hem, det var lite komiskt..
vi tänkte såhär ta en liten smörgås, och så sa vi bara: tänk om bror din kommer nu xd
precis när amanda hält upp o'boy.. gissa om han kom xd.. så det vart inget med det..
men vi har ju hunnit med annat tex, fotat och datorn. och öven hoppat lite... :D


för mig blir det 2 dagars vecka! eftersom jag var sjuk igår och så är vi lediga Torsdag & Fredag ;) men det är skönt, och så tar vi en mjuk start nästa vecka och börjar med studiedag Måndag, det gillas!
btw, hade vi haft engelska prov idag.. kan väl nt säga att det gick bra precis, för det gör det aldrig... aja jag gjorde iaf mitt bästa, sen får man se vad det blir :p

ja, nu kommer det lite bilder.. dom vart inte så jätte bra men det får duga :)









är det vi som är begåvade ir o:?
skills!
yessss, HEJDÅÅÅ  :)

är man sjuk förkännar man att fota lite!


HEJHEJ :D
även en sjukling kan va ute och ta kort!
några av bilderna:





lite egoo bilder, men aja, det får duga ;)
Hejdåå :)♥

hade bara lite lust..

för er som nt fattar vad dom menar är att dom har bytt plats på  två bokstäver i vissa ord men läser man det bara rakt av så tänker man inte på det, rätt cool faktiskt!

ae, nu måste jag förpassa mig ner!
hejdå, ännu en gång ;)


måndag och hostas!

Godmorgon :)
jag är fortfarande lite förskyld och hostar fortfarande som en kosa.. så jag stannade hemma i dag, men imorgon ska jag iaf gå till skolan! Idag ska jag bara slappa och plugga till engelskan!
Jag missar ju träningen ännu en dag.. det är sorgligt  :(
men nu ska jag gå och käka frulle, see u later alligator!♥


lekte lite på ps i går, HEJDÅ.


tråk söndag...

hejhej :)
idag. söndag. vad har jag gjort?
kort och gott,
INGENTING...
tv & dator helg kan man kallat :D
och hostat upp inälvorna känns det som.. har världens störande hosta :(
aja, idag får det bli några bilder jag gjort idag :)
till DIG Sara Möller!






haha läskig typ...
till sist några coola bilder jag tog idag...



nej...
en till bild som blir det absolut sista ;)!

en busig som jag ritat..
Hejdåååå :d

nästa

hejhej :)
ikväll blir det nästa film...
sällskaosresan S.O.S!

coola!

hej, jag haar hittar ett par as coola linser som jag vill ha, eller det skulle vara coolt och ha :D

hello kitty!
coolare än coolast :D

fördel/nakdel.

tjja,
sitter är och är AS förskyld,
det är inte kul! jag har missat ons & tors träningen..
och jag missar även matchen imorgon imorgon ):
ajja, får hoppas på träning nästa vecka igen!!

fördelen är att man bara kan sitta här och slappa :D
Nu kollar jag på filem SunTrip, bara för jag längtar så sjukt mkt till sommaren..
tummen upp på det! Jag känner mig som skalman nu skulle jag tro..
trött och sjukt lat!

schnygg bild :D<3
ska nog redigera lite bilder nu..
HEjdåå alla hopppppaa :)

sjuuk!):

hejhej (: *
var en halv skol dag föe mig idag..
gick till 11 och då kom mamma och hämtade mig(:
hemma har jag legat framför tven hela tiden.. och vilat.
för Kl.14.00 har jag utväcklingssamtal, så då måste jag tbx till skolan :p
efter det där utväcklingssamtalet har mamma och jag bestämt att vi ska åka och köpa glass, göttans :D
imorgon blir det och vara hemma med.. kanske får man sälskap..? ( av faren min )
evelina som precis blivit friskt.. nu är det min och kanske pappas tur!
haha, Ajja(:
fortsätta slappa.. bara(: HEJDÅ ;P

blä på min hals!

hejhejhej (:
sitter här och har mega onte i halsen... med det innebär att det inte blev träning  idag :/
så får se om om det träning imrgon.. hoppas det värkligen!
men nu ska jag vara positiv, det var ju kort dag idag.. så har bara vart hemma och ritat och kollat på tv;en :)
ska plugga lite nu oxå så, hejdåå (:

MUMS PÅ BILDEN!


usch på skolan!

HEJ 8D
vakna idag och var död, trodde jag gick i sömnen eller nått O:
aja, jag tog mig till slut till skolan iaf :)
skolan var bara gammalt vanligt.. inget speciellt.
efter skolan hängde jag med Sara hem, och gissa om vi är nördar O:O:O:???
kan man säga, satt och pluggade i 2 timmar.. hur jag orkade det fattar jag inte xd
sen hade Sara tagit kort på ett rådjur som låg i dicket.. rådjuret hade typ blivit överkört och så hade magen öppnats på den så små barnen som låg imagen låg brevid mamman ir längre bort från na!
seriöst, så jäkla synd om dom jag började nästan gråta o:
jaja.. sist satt sara och jag bara och kollade på tv.. innan jag åkte hem :)
Jag är jo så HIMLA trött på morrnarna så jag ska gå och lägga mig och sova snart, bara för att slippa vara så trött imorgon.. haha jag kommer säkert ändå va det:) fast det är ju bara skönt att sova så det gör inte så jätte mycket ;)
jaoo, bäst och sova då (:
tagga för träning och kort dag imorgon:D,
HEJDÅÅ :)

random bild :)


AAAAAAAAAMANDAAAAAAAA!

hejj ;)
sitter här med amandan :)
vi har filmat massa fina filmer.. men jag kan ju inte lägga ut dom, vet nt hur man gör ;PP
ätit glass och toast har vi ocå hunnit med ;)
hon hängde oxå med och kollade på min träning efter skolan :D

HEJDÅÅÅ


första matchen mot zeros!

hejhej :)
första premiär matchen av klarad, kul fasten vi förlorade..
5-1 till zeros.. vårt mål var en frispark som jag satte :D
stolt man är då! haha nae inget speciellt :p

+ så var vädet på vår sida, strålande sol och vindstila!
aja, det är bra kämpat allihopa! nästa match vinner vi :D
efter matchen åkte vi först till donken och sen hem (:
har bara slappat och laddat för träningen och skolan imorgon!

japp, nu ska jag kolla på humorgalan, så hejdddÅ :)

coola vi är då :D

Tuva som nattgäst!

hejj :)
3 av 4 i familjen wessman kom hem till oss, vi åt och åt :D
Och sen spela eve, tuva och jag MASSA med fotboll!!
uppvärmning förns imorgon ofc (aaaa)!
tuva blir även våran nattgäst!
hon ska nog förmodligen hänga med och kolla på fotbollsmatchen jag ska spela (:
HEJDÅ!





valborg!

hejhej :)
valborg tillbringades med Sara-söt!
vi var i motala hos dennis och kollade på film, sist tog vi bussen hem till sara när vi bara vänta på att mamma skulle hämta oss. när vi kom till mig hade SIMS LAN! sjukt kul! :D
Idag vaknade vi av att väckarklockan ringde klockan 12 då kom sara's syster hämta oss och åkte hem till sara och åt mat innan vi åkte in till motala.
jag kollade på när sara körde fotboll.. saras lag vann med 3-1 troja :)
man kan ju gissa om det var kallt O: usch!
ajja, nu ska man umgås lite med kusinnerna och slappa )
hejdåå :)

RSS 2.0