flygvapenmuseum

hejj :)
idag har jag vart på flygvapen museumet med mamma och pappa ;)
här är några bilder:
vet inte riktigt om det syns vad det är på:P

litet xd
man får kolla ochh gissa vad det är på bilderna ;)
hejdåå ;:)

joel & tuva

hejhej  :)
det är rätt skönt att inte skriva så mkt på bloggen för då vet man att man inte sitter så mkt vid datorn ;) (y) !


Ionsdags åkte jag till joel och tuva, vi åkte till hultsjön och badade och så sov jag hos dom på kvällen. torsdagen skulle vi till stubbegården.. gissa om man mådde illa efter alla kakor... plus att jag är grymt besviken.. jag hade sätt fram imot massa winerbröd, som tur va han jag ta ett innan dom var slut :(..


idag gick jag upp RIKITGT tidigt! redan klockan åtta! vet inte hur jag orkade med det gick :) Jag tog 9bussen till ljungsbro/joel&Tuva. Linda jobbade så jag skulle vara barnvakt. vi bakade tigerkaka! det fattades 2 saker så vi gick till ica.. sen när vi nästan var klar fattades ännu en sak! tur att ica är nära!

Ikväll blir det bara slapp framför tven, myyyys!
ciaoooo!




kanske blir bilder sen, orkar inte nu ;)


fiiiiiilm!

hejhej :)
sitter här och kollar på film, 17 agian! sjukt bra film det där! jag kollar på den minst en gång i veckan!
aja, annars idag har jag vart hos ulla, och sprungit, bra att jag gjorde nått för en gång skull! igår låg jag vid datorn och tven hela lååååååånga dagen ;) inte bra! jag funderar faktiskt på att bada imorgon.. vi får se :)
nu ska jag fortsätta kolla på filmen :D
hejdåå (:

mums på hnm!

josefin dag.

hej :)
idag är det en riktig josefin dag! jag har gjort massa bilder, och bakat chocklad bollar (y) jag tänkte baka sockerkaka eller nått annorlunda idag... men vi hade inga ägg så det går inte göra så mkt annat då.. aja, här är några bilder:







nu är det bäst att hjälpa pappa ;)
hejdåå :)

äkliga fåglar :(

heeej :)
idag vakna jag av att det var massa fåglar som skrek.. jag tänkte inte på det men sen när jag kollade mot mittfönster satt det en i gardinen, fy fan vad rädd jag vart.. jag tänkte skräma i väg den men den satt kvar. jag stog och peta på det med en pinne men den ville inte flyga, hahah! till slut, ja, peta jag lite hårdare på den och då flög den.. jag stängde fönstret så får jag bara kunde.. jag är helt skakis, tänk om den hade kommit in i mitt rum :O? ucsh!

idag blir det bara slappa dag.. regnar så det finns inte så mkt göra.. kanske springa i kväll :)
nu ska jag äte frulle, hejdå :D

sara det coolingen

hej :)
´går dagen tillbringade jag med sara, vi gjorde inte mkt.. fota och sen cykla vi till borensberg och satt vid strandbadet ett tag.. vi cyklade till sara och jag sov där :P idag cyklade jag hem från henne och när jag kom hem skulle jag fota lite och så lyckades jag sätta mig på brännesslor.. hur lyckas man? för några minuter sen märkte jag att jag hade en blåsa på foten.. hur kan man få det? jag har inte skovskav eller ont där alls O:

btw' pappa har fixat min dator! josefin goes HAPPYFACE :D
nu ska jag kolla klart på noting hill, sen blir det sov dax :)
HEJÅÅ :)
 
blir inga bilder nu.. det dampar :p


vadstena(:

hejj :)
idag satte jag klockan på 9, vet inte varför.. men det var rätt skönt att gå upp så tidigt :P klockan 1 gick jag till bussen och sara och jag åkte till motala. vi hämta bara ett busskort hos saras bror sen tog vi nästa buss vidare till vadstena. där träffa vi några sara kännde och vi spela fotboll och masssa. vi körde minigolf eller såndär äventyrsgolf... seriöst jag SUGER på det! kom sist(y) aja..

kvart i nio eller vid den tiden tog sara och jag bussen tillbaka till motala.. vi var så hungriga så vi gick och köpte mat på donken och sen satte vi oss nere vid vattnet och åt, sjukt mysigt men vi höll på att frysa ihjäl! när vi hade ätit klart kom saras mamma och hämta oss och vi åkte hem. '

imorgon blir det Sara, måste hämta min cykel som stått där mer än en vecka.. haha! sen får vi se hur vi gör... kanske sova i tält ;) ska sitta lite vid datorn innan jag går och kollar på nån film. Hejdåå :)

myys vääder (L)

hejhej :)
igår firade vi mamma och pappa, kusinerna kom hit och vi år gott!
idag tänkte vi åkta till varamon, men det blev inte så.. vädret är ju det mysigase. jag vakna av ett dunderbrak och när jag kom ner på altan så blixtra det och spöregn... finns inte så mkt att göra idag så vi har rensat lite här hemma senare blir den GODISHUSET!!!
några bilder från igår:


Hejdåå :)

varamon... hahahahah!

hej :)
idag var det finfint väder så vi åkte till varamon.. haha! det kom massa moln och det började regna.. hur lyckas man åka till motala varje gång det ska regna, usch! aja.. vi åkte hem och åt och jag fick sån lust att spela sims! men datorn slockna för den var för varm och jag hade inte sparat.. jag blev såååå glaaad!
vädret för ett´tag sen, spö regn och åska! KAN DET BLI BÄTTRE?:

jag sörjer men lite dator och musik :D
och bilder, som vanligt :)




HEJDÅÅ :)
haha, det märks att min kamera är tillbaka...

jag är kär... i vädret!

heej :)
idag har jag vart ute hela dagen, kört massa fotboll och tagit kort ;) så nu tyckte jag att jag var värd lite dator tid! Senare när det blir svalare ska jag ut och springa. som vanligt har jag gjort lite bilder:



nu, tbx ut i solen ! HEJDÅ:)


varamon, lyckat? haha!

hejj :)
idag blev det varamon med mor och far min, lyckat? jo, vi han och doppa oss innan det börja komma några droppar regn.. sen vart det fint väder och solen titade fram... men sen när det började regna för andra gången tyckte vi det var dax att åka hem!

nästan direkt när jag kom hem skjutsade mamma mig till sara, vi bara slappade och kolla på film! snart ska jag nog kolla på en film, jag har ju sätt alla våra filmer minst 23 tusen gånger men idag blir det Pretty Women. igen.. Om jag orkar föresten det är så varmt så man håller på att dö:o funderar att fylla ett badkar med isbitar och sen sova! haha, det var ju faktiskt en bra ide... aja, får se...
hejdå :)

bbg

heeejj :)
idag har jag vart och badat i borensberg med familjen min och familjen wessman, sjukt fint väder och jätte mysigt att bada:) det är bra att joel och tuva är med för då har jag någon att bada med! aja, när eve sluta sitt sommarjobb så åkte vi och handlade och sist heem! nu blir det slappa bara, och kanske hittar på nått, får se ;)
heeeejjdååååååå♥





Buuuuuuuussssiiiiigg!

bilder.

hejj :)
sitter och gör massa collage på en sida som sara visa mig :)
kommer förmodligen bli VÄLDIGT måga såna bilder :)
här är iaf några :)

hejdåå_:)

igång, igen.....?

hhejjj :)
nu har jag haft min lilla semester här ifrån! får se hur de går..
jag har iaf vart i norrland hela föra veckan (v.26) och det var mkt roligt :) blir inga bilder därifrån för det är sjukt många :P. Fredag till Söndag (idag) har vi vart i stockholm med pappas jobbar kompis:) vi har shoppat massa, det är kul :D ( bilder nedanför ) . vi var med på gröna lund! jag åkte MASSSA!! haha, bara en :) och sen gick jag och pappa lustiga huset OCH EVELINA!! som sagt ett gått skratt förlänger livet! tack vare pappa inne på lustiga hustet xd :D:D

Dagen innan jag åkte till stockholm som jag med sara på studsmattan:) och vi spela fotboll och emil & martin på kvällen.. eller spela fotboll vi fotade nog mest skulle jag tro :) Sara hände med till hultsjön i ljungsbro och badade dagen efter.. och på kvällen åkte jag jag, mamma, pappa & evelina in och åt mat på stonkan innan vi gick och lyssnade på lars winnerbäck...

nu har jag betämt att jag inte så åka bil på läääänge, speciellt inte i PAPPAS bilxd hel den är ;o radion, dvd och ingen musik funkar..ac funkar inte och den där man trycker på nyckeln så bilen låser sig funkar inte.. så man för låsa på gamla hedliga viset xd så det är RIKIGT SKÖNT att vara hemma nu :)

btw, jag har fått tbx kameran :D josefin är över lycklig!snaka om att jag ska fota masssa :) så nu ska jag redigera lite bilder sen måste jag nog knalla ut när det är så fint väder ;) :D
Hejdåå♥


halsband:)

nagellack & klocka :)
och mina "anti trött piller" som jag fick.. undra vf...? kanske för att jag alltid är trött vad klockan än är (a)

skooor:)

tröööja LILA♥

2 tröjor :)

en bild på kameran som jag tog förut :)

till sist..
en bild som sara tagit när jag sov med henne på studsmattan :)



haha lite jag skrev (a)
JOSEFIN ♥ LILA!

RSS 2.0